torsdag 23 oktober 2008

Wilhelms kalas

Vi hade Wilhelms kalas i söndags, och det lär man ju aldrig glömma. Det började ganska bra. Men när jag skulle ropa ner barnen för att komma och fika, så blev det mindre bra....
Ebba tog ett skutt från deras snurrstol till sängen, vilket resulterade i att hon hamnade mitt emellan. När hon kom ner så hördes det direkt att hon hade ont. Tog in henne på toan för att se om det behövde kylas. Men när jag tittade på armen, så såg jag att den var böjd.
Då var det bara att ropa på Nicklas, och så blev det akuten nästa...
Efter en lång väntan fick vi beskedet att armen var bruten och att man skulle måsta söva henne för att den skulle dras till. Då var det bara att åka vidare till sunderbyn. När vi väl var där, så tittade de på armen, men de ville vänta till måndag morgon med att göra något. De bara gipsade en tillfällig skena.
Så då blev det att stanna kvar över natten. Men de sa i alla fall att vi skulle få en tid direkt på morgonen. Lyckades väl slumra litegrann under natten.

Sen på måndagmorgon kom de och meddelade att vi skulle upp på operation, vilket var lite läskigt. Men som tur var hade de en supersaft, så alla fjärilar från magen försvann. Tyvärr fick jag inte smaka på den saften, bara Ebba...=)
Och så var det bara på med blåstället och knalla iväg. När vi väl kommit dit och de flyttat henne från sängen till operationsbordet så kom läkaren in och sa att de ville avvakta för det var inte säkert att de var tvunga att dra till armen. Utan de ville ta kompletterande bilder....*SUCK*.
Den snälle narkosskötaren gav i alla fall en jättefin kisse till supertjejen.

Då var det bara att vänta på ny röntgen, och nytt svar.
Vid 13:30 tiden fick vi veta att de måste dra till armen, och att de skulle operera in en spik.

14:00 hade hon somnat, så då var det bara att vänta. Ca 15:00 var hon klar. Då sprang vi till uppvaket. Vi lyckades även gå fel...men vi hann dit i alla fall. För hon sov som en stock.
Satt där ett tag, sen vaknade hon och var supertörstig och ännu lite snurrig. Hon lyckades till slut tjata till sig en liten klunk vatten, men den kom upp lika fort. Då fick hon medicin som gör att man ska sluta må illa och somnade om i ungefär två timmar. Efter det var hon ganska pigg, fast vi fick tillbringa ytterligare en natt där. Och som tur är så slapp hon operera in en spik i armen.



På tisdag innan vi skulle åka hem fick vi i alla fall gå en sväng till lekterapin, där de hade ett mysigt bollhav att ligga i. Sen fick vi se en trollkarl.

Det var jättehärligt att komma hem till resten av mina älsklingar och att få sova i sin egen säng, och byta kläder.....


Ska lägga upp de roliga bilderna från kalaset sen.

Synes sen, har i alla fall fått ihop ett inlägg nu...



1 kommentar:

Lisa sa...

Vilken grej ni fick vara med om! Tur att allt gick bra. Kanske att vi kommer förbi i helgen med en liten krya på dig present till Ebbe...