måndag 16 augusti 2010

Måndag - ångest


Måndag... Jag tycker det är jobbigt med ny vecka. Då kommer man på alla måsten man ska göra, och så gruvar jag mig och har ångest halva veckan för dem. Och när man väl fått tummen ur och gjort det man ska, så känns allt så himla befriande. Varför inte bara stiga upp måndagmorgon, och direkt avverka allt, och sen njuta resten av veckan. Hmmm... människan är allt lite konstig.

Har varit full rulle här. BD-Open hela helgen. Är superkul, men även jobbigt. Som tur är har tjejerna haft matcherna i princip samtidigt. När ena har slutat har den andra börjat, och alla matcher utom en var på risön. Och den matchen var på furuvallen, och då skulle vi ändå dit för vi skulle vara med i städpatrullen, och samlingen var där. Så man kunde nästan tro att vi hade varit med och planerat alla tider ;) 
Ibland ska man ha lite flyt. Slapp ju även arbetspass med Emmes lag, endast Ebbas det här året.
Den här veckan blir dock lugn. De har match till helgen, men Emmes är hos sin pappa då, och de skulle på 60-års kalas till pajala, så hon missar den.
Men helgen efter är det full rulle igen. Match, fotbollens dag, och arbetspass på dammatchen.
Förra året kändes det ganska jobbigt innan man lärt känna alla. Men nu känns det mest kul att dra iväg på alla aktiviteter. Lite jobbigt att dra iväg med Edwin, men det går ju.
Nu har vi ju fått igång pappa oxå, så han var med och städade på manhem =)


Nu ska jag i alla fall ta tag i några måsten.. Börjar väl med frontierville ;).

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.